Poolinstallation

Här installeras ramen som är i rostfri plåt och har en garanti på 35 år. Hela poolpaketet köpte vi från poolkungen och vi är väldigt nöjda med deras leverans. Det enda som kom lite försenat var trappan, men det gjorde inget eftersom betongkillen ändå blev sen. När poolramen var på plats borrade de hål för bräddavlopp och inlopp samt lampor. Tätade och fixade. 2015-07-30 13.31.59 Efter detta gjordes monteringen av linern, påfyllning av vatten samt stöttning från kortsidorna mha magerbetong, allt detta gjordes av poolmontören. Utanpå det fyllde vi sen i sand som ytterligare stöd. Utanför murarna återfyllde vi med krossmaterial som grävaren hade lämna kvar för detta ändamål. Liner poolVatten poolPoolmontör badarÅterfyllning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *