Sonos

I väntan på att kakelgubbar och målare ska dyka upp köpte vi igår ljudsystemet Sonos. Vi har kopplat in det hemma nu för att se så det fungerar. Det var nog det enklaste jag någonsin installerat och jag har installerat mycket. Det vara bara att koppla in på befintligt bredbandsnätverk (minst en mottagare eller en bridge måste vara kopplad med tråd) och köra CD:n i datorn. Efter installationen tryckte man bara på en mottagare (två knappar) och en zon var konfigurerad. Så fick man namnge den och vips var det bara att spela musik; från datorn, spotify, itunes, lastfm eller radiostationer över hela världen (som sänder via internet). Man kan styra det hela via datorn eller fjärrkontrollen samt att det finns appar till smartphones. Så HIMLA smidigt! Dessutom hade Hifi klubben sänkt priset så det var toppen!
sonos

sonos

2 reaktion på “Sonos

  1. Hejsan.

    Håller själv på att bygga ett eksjöhus just nu. Och funderar lite på samma sonos system som er. Och är nyfiken på om det verkligen är så bra som det verkar. Tänker nu på ljudmässigt.

    mvh
    Tommy

    • Det är toppen! Ljudmässigt beror det såklart på vad du har för ljudfiler och högtalare, men överföringen mellan systemet är det inget fel på.

      mvh Ulrica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *