Telia neverending story

Ja, jag skriver "neverending story" för med min erfarenhet av Telia så blev första kontakten i fiberärendet likadant som alltid. Vi har ringt förut och fått reda på att man bara kan beställa tidigast tre månader innan inkoppling. Jag kände på mig att det är bäst att göra det nu, fast inflyttning inte är förrän 1/12, men bättre tidigare än senare, vi kan klara oss med mobilerna ett tag. MEN när vi har pratat färdigt och hon har snurrat till det lite med flytt istället för nyindragning (skulle ju vara offert både på fiberkabel indragning och bredband, samt flytt av numret till bredbandstelefoni) så säger hon att hon har allt hon behöver. - Då skickar vi offerten till er, säger Telia Therese - Bra, säger jag, när ungefär har vi den? - Om ca tre veckor, säger Therese. TRE VECKOR!!!!!!!!!!! Då måste man ju beställa tre månader och tre veckor innan man vill ha det. Det ska sannerligen bli kul att se vad det står för inkopplingsdatum på den där offerten! Återkommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *